May 24, 2018

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Tapa jolla nimesi kirjoitat

March 20, 2018

Arktikumissa Rovaniemellä on esillä kuvataidekasvatuksen syventävän taideproduktion näyttely 26.4- 28.5.2018. Näyttelyn teema on Normileikki/Muodonmuutos.

 

Teokseni on installaatio joka käsittelee samanaikaisesti sekä samankaltaisuutta että eroavuutta. Saman kokoiset paperilaput symboloivat meissä olevaa samankaltaisuutta ja niihin kirjoitetut nimet ovat uniikkeja. 

 

Teos koostuu kerätyistä kirjoituksista, jotka kirjoitustapaa seuraten rei`itän ja näin valo läpäisee tekstin. Lapuista muodostuu pallo joka on valaistu.

 

 

 

Teosteksti:

 

TAPA JOLLA NIMESI KIRJOITAT

katalogiteksti tulevasta teoksesta

 

Tapa jolla kirjoitat nimesi, on osa identiteettiäsi. Kirjoitat nimesi useasti, miettimättä, niin että siitä tulee automaatio, mekaaninen suoritus. Tapa jolla nimesi kirjoitat, on uniikki. Ja se kertoo sinusta enemmän kuin mikään muu kirjainyhdistelmä. Teos pohtii yhtä aikaa sekä samankaltaisuutta että erilaisuutta.

 

The way you write your name is part of your own identity. You write your name repeatedly, so it become`s automatic, mechanical act. The way you write your name is unique. And it tell`s more about you than any other letter combination. This workr reflects about similarieties and differencies at the same time.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square